مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارگر در محل کار

سلام و خسته نباشید بنده در مورد پرونده فوت سه کارگر که در محل کار حادثه جان باختند و قاضی بدون هیچ مدرک و شاهدی پرونده را مختومه اعلام کردند و رسیدگی نکردند میخواستم راهنمایی بگیرم که چگونه میتوانم حق پدر خود را بگیرم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
علت فوت چی بوده ؟
اگه فوت ناشی از تقصیر صددرصدر کارگر باشه پرونده مختومه میشه و حق و حقوقی به شما تعلق نمیگیره...