مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و دیه

باسلام. آیا بعد از جواب پزشکی قانونی اگر علت مرگ سکته و یا ایست قلبی باشد میشه شکایتی تنظیم کرد که کارگاه بدون تجهیزات پزشکی بوده و تا آمدن اورژانس وقت زیادی گذشته و باعث این اتفاق و فوت شده است چون کارگاهی که بیش از 100نفر کارگر دارد باید از همه نظر ایمن باشد. اگر شدنی هست چگونه و چه شکایتی لطفان راهنمایی کنید. با تشکر از شما بزرگواران عزیز

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله امکان شکایت برای هرشخصی فراهم میباشد ولیکن نتیجه بستگی به نظریه پزشکی و عندالزوم کارشناسی دارد

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام . بله با نظر همکار محترم جناب نجفی موافقم

یک وکیل

حتما به یکی از همکاران وکیل مراجعه نموده و سوالتنان را با ایشان مطرح کنین