مشاوره حقوقی رایگان - تغیر فامیلی

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم میتونم فامیلی ام رو از حیدریان به الچین یا آرکان تغییر بدم
و این ادعا که حس خوشایندی از این فامیلی ندارم و یک فامیلی عربی است قابل قبول است

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تغییر نام خانوادگی به دادگاه بدهید.

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام
تغییر نام خانوادگی در صلاحیت اداره ثبت احوال است و شما می بایست از شخصی که نام خانوادگی او الچین یا آرکان است اجازه بگیرید یا بک پسوند به نام خانوادگی مورد نظر با توجه به ایست اداره ثبت احوال اضافه کنید