مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیلی

سلام وقت بخیر. من میخواستم فامیلی خود را تغییر دهم و چون اهل تهران هستم باید به کجا مراجعه کنم برای این کار ؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اداره ثبت درخواست بدهید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال منطقه مربوطه رجوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
به اداره ثبت احوال
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا با بررسی موضوع اطلاعات دقیق تری کسب نمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
به اداره ثبت احوال مراجعه نمائید و در صورت نیاز از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمائید ،
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا کاملا راهنمایی شوید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر اداره ثبت احوالی که نزدیک محل سکونت شماست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
برای تغییر نام باید به اداره ثبت احوال مراجعه شود و در صورت عدم قبول از سوی اداره مذکور، با تقدیم دادخواست در دادگاه علیه اداره ثبت طرح دعوا خواهد شد.
و السلام