مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

باسلام
خانه ای درسال 1385 به متراژ 150 متر زمین و 120 ساخت در زمین کاربری کشاورزی ساختم در سال 1398 از طرف شهرداری درخواست پروانه کردم شهرداری بنده را به جهاد ارجاع داده،، بعد از دو سال جهاد کشاورزی قیمت کارشناسی زمین رو به قیمت روز حساب کرده و 80درصد مبلغ رو صادر کرده. سوال بنده این هست که بنده خانه رو سال 85 ساختم ولی قیمت ارزش زمین رو به روز حساب کردن درسال 85 بی ارزش بوده
درضمن خط تفصیلی شهردای در ضلع غربی ساختمان بنده هست سمت شرق ساختمان زراعی است و اطراف خانه همه ساخت و ساز شده...
آیا مبلغ کارشناسی جهاد باید به روز باشه یا قیمت زمان ساخت 1385؟؟
در ضمن زمین نیست خانه مسکونی هست
ممنون میشم جواب بنده را بدید یا راهنمایی کنید...
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بنظربه روزهست ولی ازشهرداری یاجهادبپرسید.ظریفی09121022422تهران