مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت

سلام. من چند سال پیش تو خدمت حین ماموریت تصادف کردم. قبلا درباره غرامت سوال کردم و گفته شد بعد از گذشت چند سال میشه پیگیر باشم. منتهی جایی به من گفتن که من اگه از نفری که با من تصادف کرده دیه گرفتم دیگه نمیتونم از یگان خدمتی خود درخواست غرامت کنم. ایا این موضوع صحت دارد یا اینکه علاوه بر دریافت دیه از ان شخص از یگان خدمتی خود نیز میتونم این درخواست را داشته باشم؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام از یک بابت که دو بار نمیشه خسارت گرفت مگر جبران نشده باقی مانده باشد