مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه در طلاق از طرف زوج در دادگاه شیراز

سلام؛ دادخواست طلاق از طرف زوج دادم؛ زوجه ناشزه هست؛ در متن دادخواست، گفتم که مهریه را بعد از درخواست زوجه می‌دم؛ توانایی پرداخت یکجا ندارم؛
چیکار کنم که قاضی، رای طلاق رو مشروط به پرداخت کامل مهریه صادر نکنه؟
قبلاً از طریق اداره ثبت، ماشینم رو به عنوان مهریه پرداختم.
ضمنا رای الزام به تمکین و حتی رای ازدواج مجدد رو گرفتم؛
بهترین پیشنهادتون برای من که حقوق ماهانه فقط 2میلیون تومن دارم، چیه؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
نسبت به قسمت پرداخت نشده مهریه اعسار بدهید تا دادگاه آن را تقسیط کند و سپس بعد از تقسیط دادخواست طلاق بدهید.