مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من میخواهم زنم را بخاطر روابط نامشروع تلفنی،پیامکی و واتساپی، مستند طلاق دهم و قبل از این موضوع خانه و ماشین را به اسم او زده ام و 26 سال سابقه کار و دسترنج من همین خانه و ماشین میباشد آیا هنگام طلاق چیزی از اموال به من میرسد، حاضر به دادن مهریه به صورت اقساط هم هستم چون توانایی مالی ندارم یکباره مهریه بدم ، از خانه و ماشین چیزی سهم من میشود یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
موضوع روابط نامشروع باید در دادگاه مطرح و اثبات شود. درخصوص خانه و ماشین هم باید دادخواست بدهید.
کار بسیار پیچیده ای است که با دو روش امکان انجام دارد.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبل از اقدام حتما با یک وکیل متخصص مشورت نمایید