مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت

با عرض ادب
بنده در سال 93 یک واحد آپارتمان مسکن مهر از صاحب ملک به قیمت آزاد، به صورت نقدی خریداری کردم. و مبلغی جهت انتقال سند نزد بنده ماند .
متاسفانه بعد از مراجعه به بانک جهت انتقال وام، متوجه مبلغی به عنوان سود مشارکت شدم، در صورتی که در قولنامه هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده بود.
و تا الان با صاحب ملک جهت انتقال سند، بر روی این موضوع به تفاهم نرسیدیم. این مبلغ اضافه شده به وام (سود مشارکت) برعهده کیست ؟
با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سود مشارکت برعهده مالک اول ساختمان که وام را اخذ نموده است می باشد و نه شما