مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد چک ضمانت به مدیر شرکت خصوصی

سلام بنده در شرکت پخش مواد غذایی جهت شروع به کار چک به مبلغ هفتصد میلیون ریال در وجه رییس شرکت دادم بدون تاریخ و همراه با اثر انگشت و یک امضا در پشت چک و ننوشتم بابت ضمانت و رییس شرکت چیزی به عنوان رسید به من نداد و قرارداد هم هنوز نبسته فقط فرم مربوط به مصاحبه رو پر کردم همراه با کپی مدارک شناسایی بهشون دادم که به عنوان ویزیتور براشون کار کنم هیچ شاهدی هم نبوده آیا این کار میتونه برای من در آینده مشکل ساز بشه هیچ مدرکی هم ندارم اگه بی خبر تاریخ بزنه چک رو ببره بانک برگشت بزنه میتونم شکایت کنم به عنوان اینکه از من سوء استفاده و کلاهبرداری کرده فکرم رو خیلی مشغول کرده با سپاس فراوان از بزرگوارنی که راهنمایی کنند خیالم راحت بشه مچکرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما باید سو استفاده از سفید مهر و سفید امضا شکایت کنید و با توجه به اینکه مدرکی ندارید شکست میخورید