مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پارگی پرده بکارت قبل از ازدواج

سلام. هشت ماه پیش عقد کردیم و به اصرار دختر وارد رابطه جنسی شدیم که متوجه شدم پرده بکارت ندارد ولی به خاطر آبرو و دوست داشتن آن را مطرح نکردم تا این که به مشکل خوردیم و میخواهیم جدا بشویم. بدونه این که سر زندگی برویم.
دختر ادعا کرده پرده اش رو من زدم. آیا میتوانم اثبات کنم که در رابطه با من بکارت خود را از دست نداده است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر.مگر اینکه زوجه اقرار کند