مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

با سلام، من حدود 4 ماه پیش با خانومم عقد کردم. بعد از رابطه متوجه شدم، باکره نیست. گفت ارتجاعی و حلقوی بودم. اما الان کاشف به عمل اومده که قبلا باکرگیش رو از طریق رابطه از دست داده. الان که به مشکل خوردیم من میخوام شکایت کنم برای فریب در ازدواج. اما میخوام بدونم این از چه طریقی قابل اثباته و آیا نتیجه بخش هست؟ ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید به ادله اثباتی توجه داشت.موضوعی بسیار فنی و واجد اهمیت است.از طریق قضایی می توان اقدام نمود.در هر صورت می توانید تماس بگیرید.09128889189