مشاوره حقوقی رایگان - مستمری همسر متوفی پس از ازدواج مجدد

با سلام و عرض ادب. بنده همسر جانباز هستم. 10 سال پیش فوت کرده و بعد از 10 سال بنده با فردی معلول جسمی ازدواج رسمی کردم و از بنیاد شهید مستمری دریافت میکردم. آیا با ازدواج من مستمری قطع میشود یا خیر؟ چون بنده از بنیاد شهید چند استان سوال کردم و همگی اعلام داشتند که مستمری قطع میشود. بنده خیلی نگران هستم چون همسرم مستمری ناچیزی از بهزیستی دریافت میکند و اگر مستمری من قطع شود در عسر و حرج در خواهیم آمد. حال چاره کار چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق بند 1 ماده48 قتنون حمایت خانواده
زوجه دائم متوفی از حقوق وظیفه یا مستمری وی برخوردار می‌گردد و ازدواج وی مانع دریافت حقوق مذکور نیست و در صورت فوت شوهر بعدی و تعلق حقوق به زوجه در اثر آن، بیشترین مستمری ملاک عمل است.