مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری همسر متوفی پس از ازدواج مجدد

باسلام - همسر اول من حدود 15 سال پیش فوت کردند. حدود هشت سال پیش بنده مجدد ازدواج دائم کردم. پس از ازدواج من و اعلام به بیمه 50 درصد حقوق مستمری کسر شده و الباقی به دو فرزندم تعلق گرفت. اخیراً شنیده ام که سهم حقوق مستمری همسر اول حتی در صورت ازدواج مجدد قطع نمی شود. می خواستم بدانم صحت دارد یا خیر ؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله طبق قانون جدیدحمایت خانواده مصوب 1391 باازدواج مجدد زن حقوق مستمری ایشان قطع نمی شود