مشاوره حقوقی رایگان - تقیسم اموال بین زن و شوهر حین طلاق

سلام خسته نباشید
اگر مرد درحین که رابطه ای زوجیت بین زن مرد برقرار بوده در خفا و دور چشم زن خانه ای رو بخرد و موقعه ای طلاق این خانه رو به هر دلیلی مطرح نکند بعد از چند مدت بعد طلاق زن متوجه وجود این خانه بشود
الان تلکیف چیست؟

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام
در شروط ضمن عقد نکاح عموما شرطی مورد توافق زوجین قرار می گیرد که اگر طلاق به در خواست زوجه نباشد و نیز طلاق در اثر نشوز و عدم تمکین زوجه واقع نشده باشد نصف از اموالی که در زمان زوجیت در زندگی مشترک بدست آمده به زوجه تعلق دارد البته عموما در دادنامه های طلاق حقوق مالی زوجین تعیین تکلیف گردیده حق اعتراض در صورتجلسه دادگاه از ایشان ساقط می شود لذا چنانچه اولا گواهی عدم امکان سازش بر مبنای طلاق توافقی و یا طلاق به در خواست زوج توسط دادگاه صادر نشده باشد و نیز در صورتجلسه دادگاه حق اعتراض به حقوق مالی زوجه ساقط نگردیده باشد زوجه بر مبنای قانون حمایت خانواده می تواند تتمه حقوق مالی خود از جمله نصف قیمت ملکی که در زمان زوجیت تحصیل گردیده است را مطالبه نماید