مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال در طلاق

سوال اول من اموال خود را به پسر و دخترانم صلح کرده ام پسرم متاهل است و در حال طلاق مهریه نداشته اند اما در عوض حق طلاق و حق مسکن را زن دارد و اکنون به کانادا رفته و خواهان طلاق است با توجه به امضا کلیه شروط سند ازدواج توسط پسر من آیا تقسیم ملکی که توسط صلح به نام پسرم شده است در شرایط طلاق توافقی و یا درخواست زوجه وجود دارد ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اگر مهریه تعیین نشده باشد چنین حقی نیست. حق مسکن مساله دیگری است و بمعنای حق تعیین محل سکونت توسط زوجه است