مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد طراحی سایت

سلام. ما قراردادی رو با شخصی به مدت 15 روز بستیم.
وبسایت این شخص در موعود طراحی شد و ایشون گفتند یک سری نکات هستن باهاتون تماس میگیریم و به شما میگیم رفع کنید.
ایشون دیگر تماس نگرفتند و بنده و همکارم چندین بار تماس گرفتیم و هیچ پاسخی از سمت ایشون دریافت نشد. ایشون مبلغ پیش پرداخت رو همون اول قرارداد بنده مدت ها پرداختند و الان بعد از حدود 6 ماه آمدند و میگویند مبلغ رو عودت بدهید. قرارداد ما حق فسخ ندارد و ما هم کار رو داده بودیم و ایشون نبودند. الان تکلیف چی هست. هزینه هم بابت خرید لوازم اولیه هست برای طراحی وبسایت خرج شده که میتونم الان اطلاعات اون رو به ایشون بدهم.

پاسخ ها :

فسخ قرارداد طراحی سایت قرارداد طراحی سایت طراحی سایت