مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد طراحی سایت

با سلام و وقت بخیر.
ما به عنوان یک گروه کاری در یک فیلد صنعتی در اواخر تیر ماه 1399 اقدام به سفارش طراحی وب سایتی نمودیم. برای این که کار با تاخیر مواجه نشود، همان موقع مبلغ مشخص پیش پرداختی را واریز کردیم تا کار شروع شود ولی قراردادی هنوز امضا نکرده بودیم. مجددا قسمتی از پیش پرداخت خود را بیست روز بعد از اولین پرداخت، پرداخت کردیم. علی رغم وعده تحویل پیش نمایش حداکثر دو هفته ای این زمان به 50 روز رسید. در حالی که به خاطر عدم آماده شدن پیش نمایش سایت، قرارداد وب سایتی منعقد نشده بود. قراردادی در شهریور برای امضای بین کارفرما و اعضای گروه (مشتری) آماده شد که به خاطر عدم حضور یکی از اعضای تیم ما، قرار بر این شد که امضای آن نفر هم گرفته شود و یک قرارداد بین شرکت طراحی وب سایت و آن یکی پیش مشتری باقی بماند.
هنگام مطالعه متوجه ایرادی در قرارداد شدیم که آن را به شرکت طراحی سایت شفاهی (تلفنی) گزارش دادیم. ولی در کمال تعجب با رفتار عصبانی شرکت طراحی مواجه شدیم که عنوان نمودند اگر این طور پیش برود باید قرارداد را فسخ بکنیم.
حال بعد 50 روز یک قرارداد ناقص وجود دارد (هر دو نسخه در اختیار ما است) یعنی عملا هنوز قراردادی بین ما به صورت رسمی وجود ندارد. یک پیش پرداخت دو مرحله ای ما پرداخت کرده ایم، یک پیش نمایش وب سایت که 30 درصد خواسته ما است و یک کاربری و پسورد که در اختیار ما قرار داده شده است.
با چنین اوصافی که طراح وب سایت اظهار نموده اند برای فسخ قرار داد، لطفا راهنمایی کنید چه کار باید انجام دهیم؟ و تکلیف پیش پرداختی که پرداخت نموده ایم به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام باید هر دوقرارداد رو حضورا بیارید مطالعه بشه امکان فسخ دارد شماره تماس بنده 09121541043