مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید اینترنتی از تلگرام

با سلام. چند وقت پیش با یک کانال تگرامی آشنا شدم که گوشی از بانه میفروخت. در کانال زده بود خرید هم حضوری و هم اینترنتی و آدرس و شماره مغازه هم زده بود. چون راه من دور بود اینترنتی زدم و بعد واریز 9 میلیون بابت گوشی دیگر جواب پیام و تلفن رو نمیدهد. میخواستم ببینم میتونم پولم رو پس بگیرم و چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
وقت بخیر
میتوانید از شخص مذکور به اتهام کلاهبرداری شکایت نمایید یا از طریق حقوقی دادخواست ‌‌‌‌‌‌‌‌مطالب وجه بابت ایفا ناروا مطرح کنید که برای تسریع در این موضوع شکایت کلاهبرداری توصیه می گردد