مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با عرض سلام و احترام، وقتتون بخیر. بنده کارم فروش لباس لب جاده هست. هر بار تعداد کمی لباس لباس میخرم و لب جاده میبرم و میفروشم.
چند وقت پیش یک کانال تلگرامی پیدا کردم که لباس عمده میفروخت، از اونجا که آدم محتاطی هستم، بالا تا پایین کانال رو کامل بررسی کردم فاکتورهای باربری و تیپاکسی که تو کانال گذاشته بود همه رو تو سایت تیپاکس هم بررسی کردم بارها به مقصد رسیده بود و نام فرستنده هم با نام کارت بانکی صاحب تلگرام یکی بود، خلاصه به طرف سفارش دادم و بعد واریز پول گفتن فردا صبح ارسال میکنن، دو روز شد هر بار که زنگ میزدیم میگفتن ارسال کردم بعد که دید زیاد مصر هستیم هر دوتا خط تلفنهاشو از دسترس خارج کرد، عکسهای خودشو از روی پروفایل تلگرامش پاک کرد و دیگه نه با تلگرام و نه با تلفن جوابمو نداد.

ایشون یا ناشیه یا اینکه پشتش به جایی گرمه، چون آدرس مغازه هم به من داد، من هم از طریق یک دوست مغازه قبلیش و شماره دوستش رو پیدا کردم که صاحب مغازه گفت از اینجا رفت، به دوستش که پیام دادم هم گفت قبلا همسایه مغازه من بود!

الان من امیدی برای شکایت دارم؟ مبلغ کلاهبرداری یک میلیون و هشتاد و چهار هزار تومان هست.

ناگفته نماند چون ترسیدم کانال و آیدیشو پاک کنه، از ابتدای پست کانالش تا انتها و از پروفایلش که با من چت کرد فیلم و عکس گرفتم، جالب اینه فکر کرد عکس و فیلمش پاک کرده، اما پستهای ابتدای کانالش هم عکس، هم فیلم و هم شماره هاش هست، با همون شماره ای که 2بار به من پیامک داد.
صداشم که با من تو چت صحبت کرد دارم.

من همش فکر میکنم اگه بخوام شکایت کنم باید بیشتر از مبلغ کلاهبرداری شده خرج کنم و بجای اینکه چیزی به من برسه بیشتر باید از جیب بدم؟ درسته؟
میشه راهنمایی کنید؟
میترسم بعد شکایتم یک وقت دادگاه استان کلاهبردار بخواد من برم، من هم مشکل دارم در مسافرت

میشه راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام برخلاف میل باطنی باید بگویم که همانطور که خودتان هم فرمودید پیگیری دادگاه کاری دشوار است و دوندگی زیاد می خواهد مبلغی هم که شما ذکر کردید زیاد نیست شاید صرف نداشته باشد که پیگیری کنید.