مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید اینترنتی از تلگرام

طرف یک گروه کسب وکار در تلگرام دارد و هنوز هم فعال هست 4 میلیون پول واریز کردم اما نه محصولی برای من فرستاده نه پولم رو پس داده الان هم کلا تمامی چت هامون رو در تلگرام حذف کرده
از طریق یک گوشی دیگر وارد کانالش شدم باهاش چت کردم خیلی راحت دارد کار میکند چطور میتونم گیرش بندازم وپولم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از ایشان شکایت کنید