مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور نیروی انتظامی

با سلام.
چند سال قبل با پاپوش مواد توسط مامور ناجا زندانی شدم که‌ پس از چند ماه حبس بی گناهی من اثبات و تبرئه شدم و مامور متخلف خلع لباس شد.
هم اکنون میخواهم علیه مامور بابت اقدام خلاف او و دریافت ضرر و زیان شکایت کنم.
چگونه شکایت کنم و متن شکایت رو چه بنویسم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما با توجه به پرونده ای که داشته اید، مطالبه ضررو زیان و خسارت از طریق تقدیم دادخواست حقوقی اقدام نمایید.