مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل بعد از فوت

با سلام
اگه یک شخص قبل از فوت به وراث برای نقل و انتقالات املاکش وکالت بلاعزل داده باشد و وراث بعد از فوت متوفی با اون وکالتی که متوفی قبل از فوت داده ده ها بار تفویض وکالت کرده باشند و تنظیم سند کرده باشند این وکالتهای تفویض شده و سند های تنظیم شده که منشا همگی همون وکالت بلاعزل قبل از فوت مورث بوده چه حکمی دارند؟
ممنون ميشم اگه کامل و روشن راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام از تاریخ فوت وکالت ها باطل می باشند

پرسشگر :

یعنی هر چی وکالت با اون وکالت قبل از فوت تفویض شده و هر چی سند تنظیم شده همگی باطل هستند
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید برای ابطال آنها باید چه کرد؟
ممنون ميشم اگه کامل راهنمایی بفرمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بافوت شخص وکالت نیز مرتفع میشود وتصرف درمورد وکالت تصرف درمال غیر محسوب میشود البته اگر که شخص بعدازاینکه وکالت مرتفع شده اموال متوفی را بنام خودش وبرای خودش مورد معامله قرارداده باشد ازنظر جزایی مرتکب جرم انتقال مال غیرشده است ووراث میتواننددردادسرا ازش شکایت کنند وازنقطه نظرحقوقی نیز درخواست ابطال سند ها را نمایند