مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزند دختر از مادر

با سلام.
پسر بنده دو سال است که فوت کرده است. بعد از فوت عروس بنده به همراه دو فرزند خود در خانه من زندگی می‌کرد. ولی چون در خانه سیگار میکشید و مشروبات مصرف می‌کرد قادر به زندگی سالم در خانه ما نبود و فرزندان خود را ول کرد و رفت. اکنون بعد از 2 سال ناگهان این 2 فرزند به صورت پنهانی از خانه فرار کردند و به نزد مادر خود رفتند. لازم به ذکر است که این دو فرزند دختر بوده و سن آنها 9 و 11 سال می باشد. آیا راهی برای پس گرفتن این دو فرزند داریم؟ از این که میگویند فرزند دختر بعد از سن بلوغ خود تصمیم میگیرند درست است؟ اگر بتوان ثابت کرد که این زن از لحاظ اخلاقی مشکل دارد و آینده این 2 بچه به خطر میفتد راهی برای استرداد بچه ها وجود دارد یا خیر؟ از وکلای عزیز و با تجربه درخواست توضیح دقیق و کامل دارم. با سپاس از همه شما.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام.در نوه ها در واقع ایشان از سن حضانت خارج شده اند (به این قید که حضانت طبق حکم دادگاه با شما بوده باشد) و خود تصمیم گیر می باشند. رفتن ایشان به منزل مادر نشانه ی تمایل به زندگی با ایشان است.