مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دخترم

باسلام .من سال96به جرم حمل موادزندانی شدم وهمسرم طلاق غیابی گرفت ویک دختر6ساله دارم زنم بامردی که سه تابچه که یک پسر13ساله داره ازدواج کردوالان زایمان کرده که بادخترمن5بچه اندونمیتونه درست رسیدگی کنه الان من بند کارگری زندانم و6ماه دیگه آزادمیشم ودرمدت 3سال فقط یکباربچه مو ملاقات کردم الان هرچی پیام میدم به شوهرش که میخام دخترموببینم جواب نمیده . ودرضمن بعداز ازدواجش الام درخواست مهریه اش400سکه هس کرده .آیامیتونم الان حضانت بچه بگیرم یابعداز زندان آزادبشم حضانت شوبمن میدن آیاشرایط خاصی داره .ومهریه اش بایدبدم.شغل من کارگرساختمانی بنایی هست.بعدمادرم فوت کرده وپدرم ازدواج کرده وبازنشسته لشکری هست و زنه پدرم دوشیزه اس وبچه ای ندارن ایاراهی هس که حضانت دخترمو به پدرم بدم تاخودم آزادبشم .لطفا منوراهنمایی کنید.وچکاری به صلاح دخترمه بامادرش باشه یابامن وپدرم کدومش به نفع وصلاح بچه است..؟باتشکرازشماعزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از هفت سال با پدر است مگر اینکه دادگاه با توجه به مصلحت فرزند برخلاف این موارد تشخیص دهد.
شما فعلا معرب نمی توانید انجام دهید و پدر شما اگر بخواهد و دلیل کافی داشته باشد می تواند دادخواست سلب حضانت بدهد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتان می تواند دادخواست سلب صلاحیت حضانت بچه شما از مادرش به دلایلی که گفتید و قبول حضانت وی را به دادگاه خانواده بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پدرتان در خصوص سلب حضانت مادر می توانند اقدام کنند و اقدام ایشان درصد موفقیت بالاتری دارد تا شما

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخيص مصلحت فرزند برای حضانت با دادگاه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای سلب حضانت از مادر باید دلایل کافی وجود داشته باشد در غیر اینصورت رد میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت فرزند تا سن 7 سالگی با مادر است و از آن سن تا سن بلوغ ( دختر تا 9 سالگی و پسر تا 15 سالگی ) حضانت حق و تکلیف پدر است. بعد از سن بلوغ ، فرزند تصمیم می گیرد که با پدر زندگی کند یا با مادر زندگی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از آزادی از زندان و بعد از 7 سالگی فرزند دادخواست اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است .

ماده 1170 - اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.

به نظر می توانید به پدر یا مادر خود وکالت در نگهداری طفل اعطا کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چند سوال مجزا است که باید هر کدام از آنها را تک تک بررسی کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ازدواج مادر حضانت فرزند از ایشان سلب می گردد به استناد این ماده قانونی می توانید بعد از آزادی با احراز شرایط نگهداری فرزندتان دادخواست اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حضانت تا هفت سال با مادر می باشد برای پسر از 7 تا 15 سال و برای دختر از 7 تا 9 سال با پدر است اما نفقه بر عهده پدر می باشد