مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس

با سلام. بنده کارمند بانک هستم و چندی پیش برای برادرم تشکیل پرونده وام ازدواج دادم و چون آلتی از ایشان داشتم امضای قراردادها رو خودم زدم و به عنوان پشتوانه بازپرداخت تسهیلات فوق وجه نقد در گرو بانک گذاشتم. بعد از مدتی حسابرسان بانک از وکالت بنده ایراد گرفتند و وام‌ فوق تسویه شد. گزارش حسابرسان به بازرسی بانک ارسال شد و بنده 3 ماه معلق از خدمت شدم و طبق روال یک نسخه از تخلف به بازرسی کل کشور ارسال شد که طی یک جلسه از من بازجویی شد و نتیجه جلسه اتهام اختلاس همراه با جعل امضا به دادگستری ارسال شد و در دادگاه اول هم بنده محکوم به ردمال شدم. مالی که چند ماه قبل تسویه شده بوده و جزای نقدی دو برابر و 8 سال حبس و انفصال دائم. لطفا من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما باید در دادگاه مطرح میمردید از برادرتون وکالت شفاهی داشتید و بخاطر همین بجاش امضا زدید و سوئنیتی در این قضیه نداشتید