مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس

باسلام بنده در یک درگیری به پنج ماه حبس تعزیری و ده ماه تعلیقی محکوم شدم ولی رضایت شاکی روگرفتم ودرخواست تخفیف دادم. سوالم اینه که ایامیشودپنج ماه حبس تبدیل شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر رای قطعیت یافته خیر مگر پابند الکترونیک درخواست شود
اگر در جریان رسیدگی است ممکن است اگر خوب دفاع شود
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی یکسری شرایط است
بنظر میتوانید درخواست پابند نمایید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت رضایت شاکی ، موجب تخفیف مجازات خواهد شد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.اما میتوانید تقاضای پابند نمایید.در هر حال تقاضای خود را با مستندات به اجرای احکام دهید.