مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

حضانت فرزندم به عهده بنده می باشد و پدرش به علت اینکه به شهردیگری نقل مکان کرده و درزمان ملاقات به دیدنش نمی آید
آیا میتوانم به شهردیگری نقل مکان کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

چگونه میتوانم بعداثابت کنم که تاحالا به دیدنش نیامده؟

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
مهاجرت به شهر دیگر مانعی جهت ملاقات فرزند می باشد و پدر وی می تواند نسبت به ممانعت از ملاقات علیه شما طرح دعوی نماید. بهتر است قبل از اقدام طی اظهارنامه ای مراتب را به همسر سابق خود اعلام کنید.