مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب محل زندگی

ایا مادری که حضانت دختر زیر 15 سال را به عهده دارد میتواند بدون اطلاع و اجازه پدر دختر محل زندگی دختر را به شهر دیگری انتقال دهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دادگاه باید مجوز اخذ نمایید

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، مدام که حضانت بر عهده شماست مانعی ندارد اما چنانچه پدر حق ملاقات دارد و شما به قدری دور شوید که امکان ملاقات پدر با دختر میسر نبوده و یا دشوار شود کسب رضایت پدر ضروری است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر نیازمند به اجازه از دادگاه میباشد

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، سن حضانت 9 سال است، بعبارتی اگر سن دختر شما بالای 9 سال است، حضانت موضوعیت ندارد، تغییر محل زندگی لزوما نیازمند اخذ اجازه دادگاه نیست مگر در صورتیکه مخل به حق ملاقات پدر یا بر خلاف غبطه طفل باشد