مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با‌ سلام خدمت وکلای گرامی
زوجه هستم، از طریق وکالتی که داشتم از شوهرم طلاق گرفتم
دارای فرزند دختر 4ساله ای هستم که حضانتش با خودم هست، هم اکنون خودم (تنها با دخترم زندگی میکنم و شاغل هستم) و زوج در شهر اردبیل هستیم و زوج هر هفته یک روز قرار ملاقات با‌ دخترم را دارد
با توجه به تنها بودن اینجانب در شهر اردبیل و دوری از خانواده ام ، آیا میتوانم به شهر دیگری مثل تبریز نقل مکان کنم؟
لطفا پاسخ دقیق ارائه دهید

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام منعی ندارد اما برای ملاقات دخترتان و پدرش باید او را به اردبیل ببرید