مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مربوط به ضرب وشتم و ورود به عنف

سلام
خلاصه صدور قرار نهایی
در این پرونده با احراز کفایت تحقیقات ، ختم تحقیقات اعلام وقرار ترک تعقیب صادر شده ، جرم از جرایم قابل گذشت است و تا کنون منتهی به صدور کیفر خواست نشده
متهم متعهد به پرداخت دیه شده وشاکی درخواست ترک تعقیب خود را تقدیم نموده وشاکی می تواند یکبار تا یک سال تعقیب مجدد متهم را درخواست کند
اکنون 16 ماه سپری شده و نه شاکی ونه مجرم (بنده )پیگیری ننموده ایم ،با مراجعه به سایت مشاهده کردم پرونده مختومه شده
ایا دیه را در نهایت باید پرداخت کنم یا با مختومه شدن همه چیز کلا منتفی است ،اگر دیه در نهایت باید پرداخت شود ؟ اگر پرداخت نشود چه می شود ؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام دیه در هر صورت باید پرداخت شود اگه پرداخت نکنید اعمال ماده 3 و حبس دارد