مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی

باسلام و احترام
بنده یک قطعه زمین کشاورزی دارم که حدود 80 سال است بصورت آبا اجدادی و هر ساله کشت و زرع می شود و مایحتاج و رزق و روزی ما از این زمین است
لذا در حال حاضر منابع طبیعی می گوید شما حق کشت و زرع ندارید و زمین منابع ملی می باشد در صورتی که شوراها و معتمدین روستا و روستا های همجوار کشاورزی بودن زمین که بصورت آبا اجدادی و هر ساله کشت و زرع می شده را مورد تایید قرار داده اند و زمین به نام پدربزرگم در اداره ثبت املاک شهرستان ما شماره پلاک ثبتی دارد.
آیا بنده با این مستندات، استشهاد محلی، معتمدین که بالای70 سال سن دارند و حاضر به شهادت در دادگاه هستند می توانم به تشخیص ملی شدن اراضی اعتراض و این زمین را تبدیل به مستثنیات جهت انجام امور کشاورزی کنم و اگر موفق نشوم دیگر این زمین آبا اجدادی را از دست خواهم داد و باید تخلیه کنم.
ممنون از کارشناسان و سایت خوبتون.
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام چنانچه رای به ملی شدن اراضی صادر شده باشد برای ابطال می توان به عکس های هوایی سال 46 که توسط سازمان نقشه برداری کشور موجود می باشد استناد کرد. برمبنای مقررات قانون اصلاحات ارضی چنانچه مستثنیات معین شده در سال46 و قبل آن تحت زراعت و تصرف مالکانه بوده است اعلام ملی بودن آن توسط منابع طبیعی نادرست بوده و قابل ابطال در دادگاه عمومی است و در این خصوص دادگاه قرار کارشناسی شایسته صادر خواهد نمود