مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی

سلام بنده سه سال قبل یه زمین خریداری کردم تازه الان استعلام گرفتم فهمیدم اراضی ملی است
الان باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله بر نرخ روز بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری فروش مال غیر( اگر فروشنده اگاه به ملی بودن) بوده است ثبت نمایید در غیر اینصورت دادهواست احراز و اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن به ترخ روز

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست ابطال معامله وواسترداد ثمن معامله دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فروشنده مطلع بوده و اقدام به فروش کرده به عنوان فروش مال غیر از اوشکایت کنید و در غیر اینصورت دادخواست ابطال و مطالبه ثمن به قیمت روز را ارایه دهید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام میتونین به رای اداره منابع طبیعی اعتراض کنین و در دادگاه رسیدگی میشود اگر به نتیجه نرسیدین میتونین بر علیه کسی که ملک رو به شما فروخته طرح دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر فروشنده مطلع بوده و اقدام به فروش کرده به عنوان فروش مال غیر از اوشکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست ابطال مبایعه نامه دهید و ثمن معامله را به نرخ روز محاسبه تا دریافت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ددرود
دادخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن و خسارات مطرح نمایید
شکایت فروش مال غیر در صورت علم فروشنده به این مسئله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن و همچنین امکان طرح دعوای فروش مال غیر در صورت علم فروشنده به این مساله قابل طرح است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده 348 - بیع چیزی که خرید و فروش آن قانونا ممنوع است و یاچیزی که مالیت و یا منفعت عقلایی ندارد یا چیزی که بایع، قدرت بر تسلیم آن ندارد باطل است مگر اینکه مشتری، خود قادر بر تسلم باشد.
طبق این ماده می توانید ابطال بیع و استرداد ثمن را بخواهید . و در صورت آگاهی فروشنده خسارت و شکایت کیفری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست ابطال مبایعه نامه دهید و ثمن معامله را به نرخ روزمطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دو راهکار دارید
ابتدا باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 را به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و به عکس های هوایی قبل از سال 42 و 46 استناد نمایید که آیا دارای سابقه احیا و کشت میباشد یا خیر
و در صورتی که ، رای به نفع شما صادر نشود شما باید دادخواست ابطال معامله را مطرح نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

می بایست تقاضای ثمن معامله به نرخ رو رو از دادگاه بخواین

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام دادخواست ابطال معامله و استردادثمن به نرخ روز ادائه نمایید