مشاوره حقوقی رایگان - تخمین درصد دیه

سلام بهمن ماه سال 99 در حین انجام کار بر اثر حادثه کاری دچار کشیدگی از ناحیه دست راست شدم که باعث پاره شدن ماهیچه دوسر بازو و کشیدگی عضلات و رباطهای کتف شانه راست شدم که پس از جراحی باز به مدت 115 روز استراحت مطلق پزشکی و منع انجام هرگونه کار با دست راست به مدت 6 ماه شدم.
پزشک جراح اینجانب مشاور پزشکی قانونی تهران 8درصد بابت پارگی عضله biseps ماهیچه دوسر بازویی و 8درصد هم بخاطر ضعف عضله و از کارافتادگی عضله کتف و شانه راست مکتوب کرد و به پزشکی قانونی شهر خودم تحویل دادم تا ایشان نیز تایید کنن. منتهی پزشکی قانونی 2درصد بابت پارگی عضله دوسربازویی و 1درصد بابت کشیدگی رباطهای شانه و کتف و 1درصد هم بابت صغر عضلاتی بازو و شانه دست راست تایید کردن که با 115 روز استراحت مطلق پزشکی و ضعف شدید عضلات دست و ناتوانی در انجام کار اینجانب اصلا قابل قیاس نمیباشد.
خواهشمندم راهنمایی کنید که بابت اعتراض به این درصد پزشکی قانونی چکار باید کنم. و درصد واقعی دیه کتف و بازوی من چند درصد هست

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

سلام بایستی به نظریه پزشکی قانونی، جهت طرح در کمیسیون پزشکی اعتراض بگذارید. اما مهلت مشخصی دارد