مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو

با سلام. منزل ما دارای پارکینگ نمی باشد بنابرین ما مجبور به پارک ماشین در هر نقطه ای که امکان دارد هستیم. اما تاکنون مقابل پل یا پارکینگ و حیاط منزلی پارک نکرده ایم. مدتی است داخل کوچه مقابل ساختمان کناری پارک می کنیم که نه مقابل حیاط است نه پارکینگ اما نامه ای روی شیشه ماشین گذاشته می شود که اعتراض می کنند و تهدید به پنچری. در صورت ادامه اعتراض و پنچری ما چه کاری باید انجام دهیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعاباید متوجه شویدکه چه کسی اعتراض دارد؟که درصورت واردکردن خسارت یاپنچرکردن بتوانید ازش بعنوان تخریب عمدی شکایت کنید باید ازدور مشاهده کنیدکه ان فرد چه کسی است و منزلش کجاست