مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت و قیمت خودرو

باسلام آیا خودروی که پارک باشد. به مستند تبصره یک ماده. 55ق شهرداریها بعنوان سد معبر شناخته شده است
نباید رضایت صاحب خودرو وی اطلاع دهند؟ در فرض مسئله تخلف مالک محرز باشد آیا خودرو باید به پارکینگ عمومی منتقل شود یا به محل اختصاصی متعلق به شهرداری پارک شود؟ باتوجه به اینکه خودرو مزبور به محل پارکینگ شهرداری منتقل شده است در نتیجه مسئولیت مدنی متوجه شهرداری میشود یا خیر؟ آیا اتلاف مشمول این ماوقع میشود؟ آیا بلحاظ بی مبالاتی کارکنان شهرداری درعدم حفظ و نگهداری خودرو متوقف شده
مسئولیت مدنی و استفاده قاعده حقوقی اتلاف تطبیق می کند؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به تعدد سوال شما و حساسیت موضوع شکایت از مراکز عمومی توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه خودروی شما در محل توقف ممنوع و جاهایی پارک شده باشد که با علایم راهنمایی و رانندگی از جمله حمل با جرثقیل مشخص شده بوده است در آنصورت مسئولین مربوطه حق جابجایی آن را خواهند داشت لیکن به هیچ عنوان حق صدمه و آسیب زدن به خودرو را ندارند و در صورت آسیب دیدن خودروی شما میتوانید ضمن تأمین دلیل خسارات وارده ، آنرا از مسئولین صدمه زننده مطالبه کنید.

یک وکیل

سلام " به استناد تبصره یک ماده 55 قانون شهرداریها ، سد معبر عمومی برای کسب یا سکنی یا هر عنوان دیگر ممنوع است و شهرداریها موظفند از آن جلوگیری نمایند . هر فعل یا ترک فعلی که تخلف و ممنوع بوده و آلات و ادواتی که در وقوع این تخلف محرز بوده به عنوان ادوات و آلات به کار رفته در این تخلف در محل دپوی شهرداری ضبط و نگهداری می گردد و موجب قانونی برای نگهداری آن در محلی غیر از محل شهرداری وجود ندارد . چنانچه تعدی یا تفریط باعث اتلاف یا نقصان مال شده باشد اتلاف و نقصان در فرض سوال صدق می کند وگرنه خیر .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام واحترام
در صورتیکه بی مبالاتی یا بی ملاحظگی انها باعث وقوع خسارت یا اتلاف گردد با اثبات رابطه سببیت میتوانید خسارت خود را مطالبه نمایید

یک وکیل

با سلام همکاران گرامی پاسخ کامل ارایه نموده اند از تکرار خودداری می نمایم.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و صحیح را ارائه نمودند