مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. در اسفند ماه 96 یه خودرو مدل 94 از یه دفتر فروش خودرو های کارکرده خریدم. تو آبانماه بدلیل اینکه توان پرداخت اقساط رو نداشتم, خودرو رو تحویلشون دادم و فسخ نامه نوشتم. اما پول اولیه که 26 میلیون میباشد رو به من نمی دهند. و حالا که متوجه شدم این شرکت برای 30 میلیون پول که طی 8 ماه باید بصورت اقساط هر دو ماه 10 میلیون پرداخت میکردم ,27 میلیون سود برای من محاسبه کرده اند. میتونم ازشون شکایت کنم و با چه عنوانی؟ سپاس از شما.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

موضوع حقوقی است و عنوانش مطالبه وجه.
اگر سود محاسبه و گرفته اند در قابل ربا می تواند جنبه کیفری هم داشته باشد