مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

سلام وقت بخیر، من سفته ای بابت حسن انجام کار برای قرعه کشی خانگی در تاریخ 21 بهمن 98 به شخصی دادم. این سفته تا مبلغ بیست میلیون تومن بوده اما من در سفته مبلغ بیست میلیون ریال معادل دو تومان به حروف ذکر کردم و در پشت سفته نوشتم غیر قابل انتقال به غیر است و بابت حسن انجام کار در قرعه کشی خانگی 18 تومانی هست. بخاطر دلایلی از قرعه انصراف دادم. الان رسید هم دارم‌ که این دو تومنو پرداخت کردم ولی ایشون شاکی پول بیشتری هستند و میگن سفته 20 تومنی هست و من 20 میلیون میخوام در حالیکه 20 میلیون به حساب من نریخته. ایا میتونه بر اساس سفته شکایت کند و پول بیشتر طلب کند؟؟ در صورتی که این پولو برای من پرداخت نکرده؟؟
من رسید دارم که 2/500 میلیون تومان برای ایشون در تاریخ 12 اسفند 98 و 31 اردیبهشت 99 پرداخت کردم.
میتونم با این دو رسید درخواست استرداد سفته ضمانت بدم؟
گویا ادرس منزلشون هم عوض شده.
از ای موضوع یکسال میگذره و منو تهدید به اجرا گذاشتن سفته یا فروش سفته به شخص دیگه کرده
در پیام هاش موجوده که میخواست منو وادار کنه که پول نزول بگیرم و به ایشون بدم
هیچ قراردادی بابت سفته نوشته نشده و در تاریخ نوشتم بابت حسن انجام کار

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مبلغ سفته همان است که در متن آن نوشته شده است و اگر منشأ تحویل سفته منتفی شده است و بدهی نیز به ایشان ندارید میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ،سفته ها را مسترد کنید و چنانچه نسبت به آن اقدام قانونی انجام داده باشد مشمول عنوان کیفری خیانت در امانت میباشد و حق شکایت کیفری را دارید .
موفق باشید