مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به تبعیت از همسر فرهنگی و محل سکونت

باسلام و احترام بنده فرهنگی هستم با22سال سنوات خدمتی در شهر محل سکونتم مشغول هستم.
از طرفی خانمم نیروی رسمی شبکه و بهداشت (بهورز) همین شهرستان می باشد ولی در روستا خدمت می کند با داشتن سنواتی به مدت 18سال و نیز عدم تعهد.
حال بنده هرساله درخواست انتقالی از روستا به شهرمحل سکونت برای ایشان میدم متاسفانه اداره مربوطه (ریاست شبکه و بهداشت) شهرستان نمی پذیرد و مخالف می نماید و هرروز جهت رفتن به روستای محل خدمتش مسافتی به فاصله 60 کیلومتر با جاده پرپیچ و خم می پیمایند حالا باید چه کار کنم . باتشکر...

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام دوست عزیز درصورت عدم موافقت دادخواستی به طرفیت شبکه بهداشت به دیوان عدالت اداری مطرح کنین ودرخواستهای خود راهم ضمیمه دادخواست کنین سپاس