مشاوره حقوقی رایگان - تبعیت از همسر

بنده خانمی هستم که کارمند رسمی آزمایشی وزارت بهداشت در شهرستان هستم میتونم از قانون تبعیت از همسر برای تهران استفاده کنم؟ چون کار آقا تهران هست و امکان جابجایی براشون نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون تبعیت محل کار زن از محل کار شوهر ضمانت اجرایی ندارد، فقط باید درخواست بدهید و پیگیری کنید و همزمان از بهداشت تهران هم پیگیر یک نفر عوض برای خود باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تهران به سختی موافقت میشه می توانید پیگیری کنید اگر موافقت نشد به ناچار باید از طریق دیوان عدالت اداری باید شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید پیگیری کنید و اگر موفق نشدید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
میتوانید از نهاد مذکور پیگیری نمایید اگر افاقه نکرد در دیوان عدالت مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقالی شما باید به سازمان
محل کار خود درخواست بدهید تا بررسی گردد و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام قانون تبعیت محل کارزن ازمحل کارشوهرضمانت اجرایی ندارد،شمابایستی درخواست خودرامطرح نماییدوپیگیری کنیدوپبگیر یک نفرعوض برای خودباشید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، عرض ادب و احترام در راستای تکمیل نظر همکاران محترم در پاسخ بیان می شود با توجه به اصل حفظ تحکیم خانواده و توازن میان زندگی زوجین و ماده 7 و 14 قانون دیوان عدالت اداری و بخشنامه و ابلاغیه مقام معظم رهبری و قانون اساسی در صورت اینکه زوج استخدام رسمی شده باشد به تبعیت از همسر می توان درخواست انتقالی به محل خدمت و اقامت شوهر مطرح کرد و در صورت اینکه مرجع مربوطه با درخواست شما موافقت نکردند می توانید از طریق دیوان عدالت اداری تظلم خواهی کنید و دیوان الزام مرجع مربوطه مبنی بر انتقالی شما حکم مقتضی صادر می کنند در هر صورت به نظر تصمیم با دیوان عدالت اداری است.
موفق باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله درخواست خود را مطرح نمایید در صورت عدم توفیق از طریق دیوان اقدام نمایید