مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به تبعیت از همسر فرهنگی

با سلام
من و همسرم هردو فرهنگی هستیم وامسال دومین فرزندم به دنیا آمده است.
به دلیل بعد مسافت و دوری از خانواده درخواست انتقالی دادم با توجه به ابلاغ امر ولی فقیه و رهبری در خصوص حمایت از تحکیم خانواده و جوانی جمعیت و همچنین با استناد به قانون انتقال کارکنان و فرهنگیان به تبعیت همسر درخواست انتقالی دادم ولی موافقت نشده .
آیا رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری در سالهای 90 و 91 مربوط به موضوع فوق قابل استناد برای پیگیری میباشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید