مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و سرقت

باسلام
خواهر همسرم با شوهر صیغه خود به خانه ما امدند و چند روز هم به اتفاق به مسافرت رفتیم و برگشتیم یک شب بنده از بیرون امدم که انها مشروب خورده بودند و حرفمان شد که منجر به درگیری شد همسرم جهت اروم کردن اوضاع گفت بیا بریم بیرون تا ارام بشوی که با موتور رفتیم در همین حین انها طلاهای همسرم و تمام مدارک بنده سند موتور و تمام مدارک شناسایی من را برده که سر کوچه انها را دیدیم که یهو با ماشین ما را زیر گرفت و فرار کردند که برگه پزشکی قانونی و استشهاد محلی و گزارش 110داخل پرونده است منزل ما کرج است و ایشان ساکن ماهشهر چون پلاک ماشینش برای انجاست وگرنه ادرسی ندارم ازشان بنده شکایت کرده که در حال پیگیری است چند روز پیش یک پیام امد برایم گویا ایشان هم از بنده شکایت کرده به اتهام سرقت و تخریب و درگیری در بندر امام خمینی که بنده اصلا تابحال انجا نرفته گویا شکایت بر اینکه بنده از ماشین ایشان سرقت کرده و حین سرقت کل مدارک خودم را جا گذاشته و ایشان بنده را تهدید میکند که با پسر عموهایم می ایم با اسلحه اینها که سابقه فروش اسلحه هم دارن چطوری میتوانم ثابت کنم که شکایت ایشان دروغی است چون هدف این اقا میخاد من را به انجا بکشاند و نمیدادم دیگر هدفش چیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر ادله و مدارکی علیه شما نباشد ادعای ایشان اثبات نمیشود و میتوانید بابت افترا از ایشان پس از تبرئه شکایت کنید