مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

سلام من دختر 17 ساله که مادرم مشکل روانی و بارها دست به خودکشی زده و به خاطره این رفتارش برادرم هم این مشکل پیدا کرده انها بسیار شکاک هستند هر روز در خانه دعوا و تمام وسایل خانه را میشکنند پدرم هم خیلی بی قید هزاران بار با چاقو به من اسیب رساندند و صورت مرا زخمی کردند و حتا تهدید به کشتن هم میکنند میخاستم بدونم میشه راهکاری پیدا کرد که بشه شکایت کرد خاهشن

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

احترام والدین الزامی..درخواست بده معرفی بشند بیمارستان خاص جهت درمان روانپزشکی