مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

سلام من 20 سالمه و حس میکنم که دیگه نمیتونم اذیتارو تحمل کنم هر بار میگم خانوادمن ولی هیچوقت رفتارشون باهام بهتر نمیشه همیشه در حال تخریب شخصیتی و ازار به منن و از کتک و اسیب فیزیکی زیاد استفاده میکنن و انواع فحاشیا میخواستم ببینم میشه شکایت کنم ازشون یا باید همینجوری ادامه بدم ؟اصلا راه حلی وجود داره برای رفتارشون؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام شما از سن حضانت خارج شده اید
اما درمورد کتک میتوانید با مدرک شکایت کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید شکایت کنید و همچنین با شماره 123 حتما تماس بگیرید