مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت والدین به پسر

من چند سالیه که مورد ازار و اذیت خانواده قرار گرفتم و انها 2هفته یکبار تا پای جان مرا کتک میزنند من الان به سن 18 ساگی کامل رسیدم میخوام بدانم آیا شکایت کنم میتوانم از آنها جدا بشوم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص ضرب و جرح می توانید شکایت کنید. اما در خصوص جدا شدن ، بدون اقدام قانونی هم می توانید جدا شوید.

امیرعباس عریضی

جناب آقای امیرعباس عریضی :

سلام. به عنوان یک فرد بالغ برای جدا شدن نیازی به شکایت یا اذن خانواده ندارید.