مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سابقه کیفری

سلام من رو یک سال و نیم پیش با مشروب گرفتن و تست هم مثبت شد قاضی من رو بازداشت کرد و رفتم زندان بیست روز بعد با وثیقه آمدم بیرون دادگاه اول به من سه سال تعلیق و 80 ضربه حد داد که در تجدید نظر هم تایید شد شلاق رو یک سال و نیم پیش خوردم تا چه زمانی من سوپیشینه دارم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

سلام در صورت شلاق حدی طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی تا دو سال در سابقه کیفری شما درج خواهد شد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اطمینان از موضوع با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی و ثبت در خواست از نتیجه موضوع مطلع شوید موفق باشید.