مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عرق دست ساز

سلام من سال 96یا 97 دقیق یادم نیست دعوا کردیم و از داخل ماشینمون مقدار کمی حدود 300 سی سی عرق دست ساز گرفتن میخاستم بدونم الان برام سو پیشینه هست یا پاک شده ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به حکم صادر شده توسط دادگاه کیفری دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه و بررسی مواد 25، 26 و 702 قانون مجازات اسلامی، سوء پیشینه برای جرم حمل مشروبات الکلی در نظر گرفته نشده است و موجب محرومیت فرد از استخدام در دستگاه های دولتی نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محکومیت حبس نداشته باشید سابقه موثری محسوب نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

داشتن سابقه کیفری ، بستگی به نوع و میزان مجازات دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم مهم نیست بستگی به حکم دادگاه دارد ولی در همین حد سوء پیشینه موثر کیفری ندارد