مشاوره حقوقی رایگان - مصدوم در حین خدمت سپاه

با عرض سلام کمیسیون 134 سپاه منو در رده بیماران ژنتیکی رایتر قرار داده در حالی که پزشک معتمد سپاه فوق تخصص روماتولوژی طبق نوشته خود علت را اسهال خونی باعث عود بیماری قرار داده در ضمن بعدها باعث تخریب هردو مفصل لگن شد هردو را تعویض کردن. حالا به نظر شما من چه کار می اونم انجام بدم...کلیه مدارک موجود است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در دادسرای عمومی می توانید طرح شکایت کنید بشرط اینکه دلائل ونظریه های پزشکی تقصیررا متوجه یگان خدمتی شما بداند وتصمیمی که علیه یگان شما اتخاذ می گردد مبنای احقاق کلیه حقوق شما خواهد بود موفق باشید