مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صافکار

سلام من یه ماشین پیکان وانت که تصادف کرده بودم را نزد صافکاری بردم که اولش حق دستمزد خود را 2800 تخمین زد بعد از چند روز زنگ زد و گفت من این قسمت ها رو ندیدم و شریک دارم قیمتش رو برد بالا و با 4 میلیون دیگه قرار بود کار را تکمیل کنه ولی بعد از چند روز شریکش زنگ زد گفت اون فرار کرده و منم نمیتونم کار رو جمع کنم و ماشین رو بردم پیش بابام که صافکاره. من از قبل مبلغ دو میلیون تومان به اونا داده بودم تا کار رو سریع جمع کنن .. حالا میتونم از اونا شکایت کنم چون این صافکار جدید هزینه دستمزد خود را پنج تومن تخمین زد منم دو تومن به اونا داده بودم آیا میتوان از اونا شکایت کرد و پول رو پس گرفت چون کار را درست نکرده و چند ایراد هم روش گذاشتن
ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتونید شکایت کنید اگر فاکتوری دارید یادهر گونه سندی مثل پیامک و... تامین دلیل بدید و مطالبه طلب کنید.