مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام اگر کسی حکمش صادر بشه و محکوم بشه به دیه ضرب و جرح و از قاضی بخواد که دیه را اقساطی بده ایا قاضی میتونه اقساطیش کنه و اگر اقساطی بشه مبلغ 6 میلیون تومان را چگونه محاسبه میکنه واسه اقساطیش و طرفی که محکوم شده به دروغ بگه چیزی ندارم و میخوام مبلغ را قسطی بدم قاضی چه دلیل محکمه پسندی را ازش میخواد که اقساطو قبول کنه آیا از شاکی هم رضایت میگیره برای اقساطی کردن دیه یا نه؟ آیا محکوم علیه چیزی را به عنوان ضمانت میزاره که اقساطو پرداخت کنه یا نه؟ ممنون میشم جواب بدین باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما دادخواست اعسار از پرداخت بده کنید و قاضی آن را قسط بندی می کند.